fredag 12 juli 2013

Viola Gråsten plädar

Vid en runda i Norrbottens inland för några dar sen hittades två plädar från Tidstrands : design Viola Gråsten. De var stora som överkast och i fin fint skick! De får sin nya bostad i stugan. En stor kruka från Ekeby fick hänga med för en guldpeng även om den var lite sliten. Det är ju så sällan man hittar gamla stora krukor som inte kostar 2-300kr. En färgglad kökskappa blev det också. Hoppas den passar i nya köket i höst...
7 kommentarer :

 1. Hurra för Norrbottensresenären som fyndar Dala-filtar så bra!
  Hoppas att det har varit en angenäm vistelse med trevligt väder :) Jag får nog lov att vänta till hösten då en kompis från Strängnäs har råd å tid att komma med,,,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var en bra semester i norrbotten!

   Radera
 2. Visst är Viola Gråstens filtar fina! jag hittade en röd sunkig för en spottstyver som jag inte kunde låta bli att köpa. Tvättade den i maskinens ullprogram och den blev som ny! HURRA!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är fantastiskt fina! Grattis till dig med!

   Radera
 3. Tv 4 äventyret må va över men ni har verkligen gjort en bra sak i att ta fram den där lilla guldkantade sysselsättningen som just loppisletande är.
  Så jag säger bra jobbat och denna gång var det tyg...ja vad fasen man ska inte vara kräser..så jag brular rota runt lite var som helst på loppisar..man vet ju aldrig vad man gillar förrän man ser det.
  Tummen upp för dig och resten av tjejerna och du....nu kan du se oss...om nån nu skulle vilja det=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för fina ord! Nu ska jag kolla in er blogg!

   Radera
 4. Härliga färgklickar och tjusig kruka.
  Hoppas vi kan ses i veckan och hitta på nåt!
  Kram

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!