tisdag 10 juli 2012

Cuba RörstrandDessa fyra assietter märkta Cuba - Rörstrand var så billiga att jag inte kunde lämna kvar dem. 40 pix för alla fyra. Sen fick jag rädda dem från diskmaskinsödet då min far ville vara snäll och ställde in dem i maskinen....jag hann stoppa det ;-). Det är genom att maskindiskas som de fina gamla dekorerna förstörs....det har man sett för många av ute på olika loppisar.

12 kommentarer :

 1. Det är livsfarligt med assietter, de bara invaderar!!! De är ofta billiga och de verkar som de har största chansen att överleva!

  SvaraRadera
 2. Cuba är otroligt snygg!

  SvaraRadera
 3. ååååh, fina!!:-)) Hanna

  SvaraRadera
 4. Åh vilken lycka!!
  Jag letar febrilt efter fler delar av Dorothy...

  SvaraRadera
 5. Väldigt snygga. Förstår att du inte kunde lämna dem... En maskindisk hade inte förstört dem. Diskmaskiner och diskmedel är mycket skonsammare nuförtiden. Vissa hävdar att om man kör med pulver (och inte tabletter) så kan man köra mönstrat porslin i diskmaskin. Fast jag vågar förstås inte prova.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag vill inte heller testa...;-)

   Radera
 6. ,,,jag fortsätter då att handdiska mina "Cuba"!
  Vilket fynd(pris) du gjorde dessutom.
  "Cuba" är som sol och glädje för mig :)

  SvaraRadera
 7. Förstår att din pappa bara ville vara snäll men där höll det på att gå riktigt illa... ;) Superfynd är det i alla fall!

  SvaraRadera
 8. Vi äger en endast Cuba. Fick den gratis för den har en lagning. Men dekoren är verkligen läcker. Vi håller vår borta från maskinen också, men som sagt den är i redan dåligt skick :(
  Riktigt bra pris!

  SvaraRadera
 9. Tack för alla glada kommentarer!

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!