söndag 15 april 2012

Sommarlängtan

Sommarloppisar välkomnas!

Farbror Lasse i sin ungdom...cool moped!
Inget loppisbesök denna helg. Längtan efter sommaren blir allt större...för då slår många sommarloppisar upp dörrarna eller spontanöppnas längs vägarna...

PS: Påminner om kvällens Mad men avsnitt kl. 22 :-)

8 kommentarer :

 1. Jag har inte heller varit på loppis i helgen och inte heller har jag kanalen som visar Mad Men, det får bli boxen senare. Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Jag längtar också men så fort som tiden går så är vi snart där :) När det gäller Mad Men så har jag ju inte ens någon TV (ännu) så det får bli för mig som för Jenny boxen.

  SvaraRadera
 3. Mmm längtar också så mycket, men här dröjer det nog lite. den där våren brukar slå till på en gång dock när den väl kommer i full fart. underbara bilder..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Längtar också efter sommaren och alla härliga utflykter :)

  SvaraRadera
 5. är också peppad på sommarens loppisar.. man blir ju peppad av att titta på den översta bilden du har i detta inlägget! handtextad loppisskylt.. :)

  SvaraRadera
 6. Ja, som man längtar! Men det är inte såå långt kvar, bara en dryg månad till premiären på Täby! :)

  SvaraRadera
 7. ja, visst längtar man till sommarloppisarna Dom "vanliga" man går på har nu samma saker helat tiden och dom prylarna har man vänt på många gånger :)

  SvaraRadera
 8. Jag var faktiskt inte på loppis i helgen fast det var en stor i närheten,altför mycket folk på den,en som är 1 gång i året. men ska nog på loppis i helgen:)) Hanna

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!