söndag 16 oktober 2011

Fin fåtölj

Blev oväntat bjuden på kaffe även förra lördagen hos några bekanta. De hade denna härliga fåtölj som jag inte kunde låta bli att fota...så härlig! Det visade sig att den var inköpt för under 100 kr på NBC i Gottne, Ångermanland. Ett ställe där jag fyndade i sommras! Världen är liten ibland...

9 kommentarer :

 1. Oh, så fin, vilken tjusig färg!

  SvaraRadera
 2. Ja, den är fin och den ser bekväm ut

  SvaraRadera
 3. Åh gud, jag dog just av avundsjuka! Det var ju en sådan där (fast orange) som jag såg i en container på återvinningen i somras. Måste hitta mig en sådan. Måste, måste!

  SvaraRadera
 4. Fin! I Ångermanland finns mkt att fynda :)

  SvaraRadera
 5. Mycket färger på denna blogg. Det gillar jag!
  /maja

  SvaraRadera
 6. Ang. ditt inlägg hos mig:
  Var det den grå varianten? Jag har redan ganska många men använder dem sällan eftersom de egentligen är för små att ha under kaffekopp med fat. Så fler behöver jag nog inte. Men är det den rosa varianten så är det väldigt intressant!

  SvaraRadera
 7. en riktig sextiotalare, härligt turkost tyg också.

  SvaraRadera
 8. Gila: Det var jättesnällt att du frågade, tack för att du tänkte på mig :) Fråga gärna igen om du hittar andra delat i serien!

  SvaraRadera
 9. NBC i Gonne är fantastiskt för fynd! jag har köpt massa svenskt porslin och tyger där för småkronor :D Tack för din fina kommentar också! du ha rätt, jag bor i norrbotten. (kommer från Övik ursprungligen)

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!