måndag 1 augusti 2011

Mad men säsong 4

Hur kan jag ha missat att Mad men säsong 4 finns att köpa som DVD-box sen i april ?!! Tack vare Femtiotalsjakten så upptäckte jag denna underbara serie, med fantastisk scenografi och snygga kläder och spänning! Nu blir det till att beställa boxen....och till er som inte sett serien...."gjört", om ni gillar 60 talets trender, inredning och stil !

7 kommentarer :

 1. o m g! då är vi två. måste genast köpa och plöja!

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt, skäms på mig! Men det är kanske dags att ta tag i den nu, första säsongen borde man kunna hitta på rea. Allt ska ju fyndas! ;)

  SvaraRadera
 3. Första säsongen har jag köpt på rea så passa på innan den tar slut! Jag skall köpa de andra också - någongång.

  SvaraRadera
 4. Jag ser alltid varje säsong på TV när det sänds först (i stort sett det enda jag ser på tv över huvud taget) och sedan köper jag boxarna så fort de kommer. Så säsong 4 köpte jag i våras, men sparade den till semestern och har plöjt den sena kvällar. Jag tycker verkligen att den håller att se igen några månader senare.

  SvaraRadera
 5. Har inte heller spanat in den här serien, men jag läser om den överallt. Kanske är dags att köpa hem en box..

  SvaraRadera
 6. Tack för informationen om Thomas porslinet från Tyskland! Det var mer än jag visste. Det är så intressant att alla bloggare kan så mycket om olika saker! Mad men är en guldgruva för retro fantaster, jag sitter alltid och kollar in alla prylarna och kläderna så frenetiskt att jag ofta missar själva handlingen...värt att köpa på box!

  SvaraRadera
 7. Den e bra väntar med spänning på 5.

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!