söndag 10 juli 2011

Sy en kasse

Istället för att ständigt köpa nya påsar när man handlar så kan man lätt sy en kasse. Jag har flera stycken och försöker ha en med mig när jag ska handla. Kanske är det "tant-varning" på det men jag tänker även på miljön och att jag inte vill ha ett berg av plastpåsar hemma. Egentligen borde jag börja packa för en resa nu men gör visst allt för att dra ut på det....t.ex syr en kasse. :-)

18 kommentarer :

 1. Tantvarning absolut inte! Den är jättefin!

  SvaraRadera
 2. Supernice! Hur ungdomlig och cool som helst! Absolut!

  SvaraRadera
 3. Jag har 100-tals kassar och är så trött på dem. Nu får det bli skärpning här också, ska sy mig en kasse på semestern!
  Jag missade Boden, det blev lite strul och vi kom inte iväg som vi tänkt och tidsschemat tidigarelades...men vi har kompisar i Älvsbyn så det blir fler tillfällen!

  SvaraRadera
 4. Det är alltid rätt med en snygg tygkasse, både praktiskt och miljövänligt dessutom. Jag har ofta en tygkasse med mig och har t.ex. en fin tygkasse som "laptopväska".
  Lycka till med packningen och trevlig resa! :)

  SvaraRadera
 5. Jag har gått med tygkassar sedan 20 årsåldern, och nu i helgen sålde jag en hel del på min loppis på landet till unga tjejer. Så söt denin är. Trevlig semester kram Brittmari

  SvaraRadera
 6. japp, det är uppsala ekeby och serien heter pigg!

  jag är helt galen i tygkassar. har alltid minst en med mig när jag går ut.

  SvaraRadera
 7. Det där var ju himla fint det, gilalr verkligen tygpåsar!

  SvaraRadera
 8. Åh! Tygkassar! Jag som just funderade på vad jag ska göra med allt tyg som blev kvar när jag sydde nytt överdrag till kökssoffan. Nja, inte till hela soffan då, utan till dynan. :)

  Nu blev jag inspirerad, så jag ska lägga upp bild på vaserna jag köpte tillsammans med Ordningsfrun och ytterligare en vän.

  SvaraRadera
 9. Jättefina tygkassar! jag har också sytt mig några tygkassar av resttyger, bra att ha med när man handlar mat. Visst blir man trött på alla plastkassar som skräpar. Nä, tygkasse ska det va!
  heanku

  SvaraRadera
 10. Jättefin kasse! Speciellt fint är det när fodret också är snyggt. :)

  Trevlig resa!

  SvaraRadera
 11. En mycket bra idé! Jag har också detta på min att-göra-lista :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 12. Jag älskar tygkassar! har precis läst dina senaste inlägg då jag är lite dåligt uppkopplad just nu. Fina fynd och kul läsning :)

  SvaraRadera
 13. Supersnygg kasse! Jag försöker också komma ihpg tygkassarna varje gång jag åker till affären.

  Kul att du ska till mina trakter. KIka gärna in på RABARBER Konsthantverk som ligger på Rådhustorget. Där är jag delägare.

  SvaraRadera
 14. har sytt tre själv av en loppisduk för 20 kr. alltid med till willy´s plus en korg oxå. kalllar dem för kärringkassar-älskar dem :)
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 15. Tanter är supertuffa! Tygkassar är hur bäst som helst och dessutom miljövänliga. Dom håller så mycket bättre än dessa skruttiga plastpåsar som går sönder så fort en mjölkpaketskant nuddar sidorna.

  SvaraRadera
 16. Tack för inspirationen...har tänkt länge att jag skulle sy kassar, så när jag såg din så tänkte jag att nu ta mig sjutton om inte jag också ska...

  SvaraRadera
 17. TACK för alla glada kommentarer. Skoj att kunna inspirera och att ni gillar´t! Maria: Jag ska garanterat till Piteå någon dag o då kommer jag kika in på Rabarber!

  SvaraRadera
 18. Snygg kasse! Jag har tänkt skaffa en symaskin i sommar och sen ska jag också sy kassar och grejer! =)

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!