fredag 1 juli 2011

Solfärger

Här är min lilla samling vaser i orange rött gult. Går idag på semester och det är sååå skönt. Fyra oskrivna veckor. Trevlig helg!

9 kommentarer :

 1. mmmmm mycket fint! ha en skön semester ;)

  SvaraRadera
 2. Superfina. Härlig semester, jag går också idag!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en skön semester med många fynd. Själv jobbar jag en vecka till innan min semester börjar.

  SvaraRadera
 4. "Love it". Den gula skulle passa perfekt i min samlign!

  SvaraRadera
 5. Vackert. Trevlig semester, jag går om några dagar.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hoppas du har fått en bra start på semestern! Och att du nu laddar upp för sommarens alla loppisar. För jag antar att det är det du ska ägna dig åt på semestern? Hehe
  Apropå Japan, tack för fina kommentarer föresten:)
  I det här fallet hade jag nog ren tur , en japansk tjej som precis öppnat en ny butik utanför Tokyo såg min blogg och gillade min retro stil, för att därefter förhandsboka nästan allt jag la ut på bloggen, och köpte typ rubb och stubb :) Och det fortsätter hon med , kul för mig! Så någon japansk marknadsföring har jag inte hunnit med ännu, men visst tänkte jag tanken/ och tänker fortfarande att låta någon översätta min sida till Japanska. Marknaden är stor där! Men skicket är otroligt viktigt! Så det går inte med några krakelerade koppar eller lösa sömmar där inte. Så mycket jag har är svårsålt i Japan tyvärr. Vi är ju inte så kräsna här i Sverige, så länge det är ett retro fynd liksom.

  SvaraRadera
 7. Härliga pigga färger! Och vi lär hitta fler på våra rundor nästa vecka! :) Hurra för semester!

  SvaraRadera
 8. Tack för alla glada tillrop! Är i Norrköping just nu och ska visa två fynd från en loppis här i morgondagens inlägg. Stay tuned!

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!