lördag 30 juli 2011

Bo Borgström ljusstake

Sista fyndet från Norrbotten. En Bo Borgström ljusstake för Åseda som min mor köpte på Röda korset. Så har även hon fått en liten loppissjuka....over and out ! nu är ledigheten snart slut och på måndag börjar jag jobba igen. Nöjd över väder, fynd och sällskap på semestern! So long!

EDIT: Såg nu att det är något vitt på ljusstaken som inte fanns där vid inköp...jag tror det är handkräm...ha..ha...blev lite ivrig att fotografera kanske...

7 kommentarer :

 1. Tänk att det smittar, loppis sjukan. Själv har jag hållit mig rätt lugn pga annan sjuka. Den gula ljus staken är läcker.

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen kul att följa retrobloggarna/loppisbloggarna. Idag gillar jag den här gula skönheten extra mycket. Supercool!

  SvaraRadera
 3. Norrbotten när det är som bäst med andra ord.

  SvaraRadera
 4. Läcker ljusstake, den såg jag minsann inte hemma hos Herr Movarp! (Trots att han har en imponerande Borgström-samling.)
  Visst är det trist att semestern snart är slut, men jag är i alla fall glad att du är hemma igen. :)

  SvaraRadera
 5. sv: Åh tack så mycket! Den är från Bookmakers! De ligger vägg i vägg med ordning och reda på NK, de har verkligen jättemycket fina grejer!

  SvaraRadera
 6. tackar ;) åhh så duktig du är på att sy viklet pilljobb att få till hörnen på vimplarna .
  Och så mycket fina loppis saker drämmer mig tillbka när man ser så gamla fina saker . Och mask´rosor dom har blommmat över för länge sen här nere .

  SvaraRadera
 7. Mycket snygg ljusstake den hade jag inte ens sett tidigare!

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!