måndag 13 juni 2011

UE kruka

Jag var till Myrorna i Ropsten idag efter jobbet. Hittade denna fina Upsala Ekeby kruka / ytterfoder. Står även Gefle och Lagun under den. Jag som bara har vita krukor i fönstren har nu en blå också. Den var svårt att få till en bra bild på, men här är två någorlunda bilder.


7 kommentarer :

 1. Kul att se att du också ansluter till dagens blå trend ;)

  Fin kruka!

  SvaraRadera
 2. Det blir jättefint med de blå.

  SvaraRadera
 3. jag har en sådan i vitt, men visste inte att den hette "lagun", för det står inte i botten på min. den är bara märkt med UE/Gefle stämpel.

  SvaraRadera
 4. Visst är det svårt att fota lite mörkare saker! Jag lyckas aldrig, jag har en del fina svarta saker, men får inte alls till det!(men jag är förstås nybörjare på kameran)

  SvaraRadera
 5. Snygg kruka! Tyvärr är min Gefle-bok nerpackad så jag kan inte ta reda på något om den, men Herr Movarp vet säkert.
  Och när jag refererade till UE-boken igår så menade jag den som finns här: http://www.upsala-ekeby.com/. Alldeles gratis och hur bra som helst! :)

  SvaraRadera
 6. Oh, en sån har jag hemma, fast vit! Den stod kvar när tanten flyttade och jag funderade på om det var Rörstrand/UE, för den är helt omärkt. Kul! :D

  SvaraRadera
 7. Tror Lagun endast avser glasyren. Finns även i matt, lite ljusare blå. Har sett brun & en gråvit är på väg hem till mig :-)

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!