torsdag 30 juni 2011

Facit

På Myrorna i Sundbyberg stod denna fina skrivmaskin. 250 kr vill de ha för den. Otroligt fin men inget jag ska köpa. Måste börja begränsa mina inköp. Eller byta till större bostad :-) Den enda jag kan komma på som använder skrivmaskin är författaren Jan Guillou. Han köper på sig skrivmaskiner för att ha när den han använder slitits ut. Källa: en artikel någon gång i dåtiden.

10 kommentarer :

 1. Vilken härlig färg den har! Nä skrivmaskiner och symaskiner är minst sagt skrymmande. Men nog vore det lite roligt att ha med sig en skrivmaskin in i framtiden ;)

  SvaraRadera
 2. Hade min dotter som är 17 år sett detta nu så hade hon tagit tåget upp till Stockholm direkt, hon tycker skrivmaskiner är så fina! Denna var ju extra fin i färgen!

  Roligt att få kika i en Allers från -73!!

  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Bara så fin!!! Men man måste prioritera bort vissa saker...JA, jag försöker också!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken söt! Gillar verkligen den ärtigt gröna färgen. Jag har faktiskt en tokigt gul skrivmaskin, den är också hur söt som helst. Den har dock amerikanskt tangentbord och jag betalade endast en ynklig liten femtiolapp för den. Lycka! :)

  SvaraRadera
 5. vilken färg!!! härligt.
  man måste begränsa sig, det har du rätt i. och fundera på användningsområde.
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 6. Åååå!!! Jag är faktiskt på jakt efter en gammal skrivmaskin sedan länge länge, men kommer mig så sällan på loppis! Älskar de där gamla ****

  morgonkramar Lycke

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg grön färg! Skrivmaskin är lite nostalgitripp för mig, hade en när jag var liten. Är så mysigt att sitta och knacka på skrivmaskin, ger ett skönt ljud. Men jag skulle förmodligen inte använda en om jag skaffade en idag så då är det bäst att låta bli. Man kan ju inte ha allt tyvärr...

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar relik.
  Dock minns jag havererade naglar och ett himla oväsen plus en enorm åtgång av tippex från den tiden :)

  /Carina

  SvaraRadera
 9. Jag har en likadan fast i grått och om du skulle ångra dig är du välkommen att byta till dig den! :)

  SvaraRadera
 10. Bra blogg.... Jag använder oxå skrivmaskin ibland
  gillar ljudet. Så nu vet du två

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!