måndag 14 februari 2011

Lotus


I senaste avsnittet av Mad men fanns det skålar av Grete Prytz Kittelsen med på ett bord. De heter Lotus om jag inte misstar mig....riktigt snygga skålar. Har sett dem i många bloggar men aldrig på någon loppis.

10 kommentarer :

 1. Det reagerade jag också på! Tänkte att "det där såg precis ut som Lotus", men antog samtidigt att det bara var något snarlikt.

  SvaraRadera
 2. Kul för jag har nyligen köpt en kastrull som jag ska visa framöver.

  SvaraRadera
 3. Jag hade en hel samling med kastruller , skålar , kaffekanor mm..men har avvecklat det mycket av dessa. Länge har jag varit efter en stor skål i gult men tyvärr så är det inte ofta man ser dom.

  SvaraRadera
 4. Den är så snygg, gillar särskilt den turkosa färgen.

  SvaraRadera
 5. sv: tyvärr inte, jag ska på en annan mässa den lördagen, men om jag hinner ska jag dit på söndagen! Men du har rätt i att det skulle vara kul att ses!

  SvaraRadera
 6. Tänkte egentligen åka till Antikmässan imorgon efter jobbet, men det vore mycket roligare med lite sällskap så jag planerar gärna om! :)
  Ungefär hur dags tänkte du åka dit?

  SvaraRadera
 7. Lördag kl. 13 tänkte jag mig...vad säger du Trillivippa...hittar ingen mail till dig men maila mig om du vill...gilasgrotta@gmail.com

  SvaraRadera
 8. För min del blir det nog Antikmässebesök imorgon eftermiddag, ska också fota lite om jag hinner med i jakten på fina fynd:)

  SvaraRadera
 9. Har två lotusgrytor i min ägo varav en likadan som på bilden. Men en skål hade ju inte suttit helt fel heller!

  SvaraRadera
 10. De är så fina! Min svägerska fyndade en turkos gryta för en tjuga, men när jag hittade den var det en loppis där alla först fick buda, så när den var uppe i 120;- gick jag därifrån.

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!