torsdag 6 januari 2011

West germany keramikWest Germany keramik har nog de flesta sett på loppisar. Många ratar dem, men jag tycker det finns en del vaser som är fina. Jag gillar när det är struktur på vasen. Här är två vaser som jag fyndat...har inte gett mer än 20-25 kr styck för dem. Tusen vaser samlar på dessa, så om ni vill se måååånga fina vaser klicka vidare...

Här är en annan sida om just W.Germany keramik

6 kommentarer :

 1. Du får komma när du vill. Jag undrar om jag kan ta en bit tyg till en annan pall, det blev så snyggt. Jag håller på att prova mig fram. Brittmari

  SvaraRadera
 2. Kan också tänka mig att fynda en och annan West Germany-vas om jag hittar någon jag gillar. (Har än så länge bara hittat tre som haft en självklar plats i min lägenhet.) Man kan ju sällan klaga på priset i alla fall, som du skrev så brukar de vara väldigt billiga.
  Din blå var riktigt snygg tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Läckra vaser.. =)

  SV: Jag skall försöka rå om mig själv ett tag nu och försöka undvika dessa energitjuvar som finns i min omgivning..är så trött och less på allt bråk..suck..

  Har piggat upp mig själv lite idag i alla fall med ett paket ifrån inreda.se..bla fick jag boken Som hemma/styleroom.se..och där i fanns ett par bilder där även en utav mina kuddar jag swappat fanns med på bild..kul kul!! =)

  Den som kan glädjas åt lite har mycket att glädjas åt heter det ju.. <3

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du tittade in hos mig och lämnade en kommentar! Det är alltid kul när man får nya besökare, och ännu roligare när det visar sig att denna besökare har en egen härlig inspirerande blogg!
  Hit kommer jag tillbaka! :-)

  SvaraRadera
 5. Dessa är så fina och jag önskar att jag hade plats för dom...skickade i väg en hel del i somras när jag rensade hemma faktiskt...någonstans måste man ta gränsen!! Men Cinas vaser är bara så helt underbara

  SvaraRadera
 6. Tack för kommentaren, och dubbelt tack för din mysiga/intressanta blogg. Hoppas det är OK att jag länkar till dig... dig vill jag gärna följa och se vilka fynd du hittar.

  /Josefin

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!