söndag 25 april 2010

Finskt var tjeckiskt...Denna skål och en till köpte jag nyligen och trodde då att det var en Kastehelmi för Iittala....men det visade sig vara en tjeckisk designer vid namn Adolf Matura som gjort denna med inspiration av Barokki av Siiroinen...där ser man vad man kan lära sig...

5 kommentarer :

 1. Ja, se där! Men vad roligt att det var en tjeckisk variant! Tycker om det där att det blir något mer speciellt och eget då! Fast det liknade littala!!!

  Kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Hej Gila.
  vi har valt att svara på din kommentar på det här sättet för att vi vill verkligen att du skall se det, och förstå vårat inlägg ang Olle Alberius.

  Vi menar inte att Olle Alberius är sämre än andra konstnärer, vi menar att Alberius inte har fått det rykte/status som han VERKLIGEN förtjänar hos den breda folkmassan.

  Nästa alla känner till Stig Lindberg, men inte så många som vet vem Olle Alberius är.

  Ironiskt nog, har nog jättemånga människor något av hans konst utan att veta något om konstnären och det kulturvärde han har lyckats skapa.
  Vi tror och hoppas att det snart kommer att ändras ;)

  För övrigt tycker vi om din blogg. Kollade upp Amy's hemsida (gårdagens inlägg)...wow vilka fina saker. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Lybtar: Ok. Jag förstår!! Tack för era snälla kommentarer om bloggen! Gillar er blogg med! Vi "hörs"!

  SvaraRadera
 4. Tack för ett gott skratt:))) Känner mig avslöjad...Glöggen har nog bott i skafferiet i två år hihi
  Dom Metsovaara lamporna är underbara...

  SvaraRadera

Reklaminlägg raderas! All advertising will be deleted!